Рецепт Любительська ковбаса

Серед м'ясних виробів Любительська ковбаса є однією з найпопулярніших. Ароматна і смачна, вона прекрасно підійде в сендвічі і бутерброди для швидкого перекусу, виручить в поході або дальній поїздці, підійде для приготування багатьох салатів і страв.

Рецепт Любительська ковбаса

інгредієнти

  • Яловичина – 400 г;
  • Свинина не жирна – 500 г;
  • Шпик – 250 г;
  • Сіль Нітритна – 10 г;
  • Сіль кухонна – 10 г;
  • Цукор – 1 г;
  • Приправа для вареної ковбаси Молочна Комбі – 8 г;
  • Вода крижана – 200-250 мл;
  • Синюга яловича 95/115 мм (за бажанням можна використовувати іншу оболонку, оболонка для ковбаси купити на нашому сайті).

Устаткування

Рецепт приготування

1. Яловичину і свинину перекручуємо на м'ясорубці з середньою решіткою 2 рази.

2. Додаємо сіль, цукор і спеції і відправляємо на засолювання в холодильник на 24 години.

3. Після засолювання все м'ясо подрібнюємо на куттері з додаванням крижаної води до стану емульсії (можна використовувати блендер). Важливо, температура фаршу не повинна підніматися вище 11 ° С.

4. Попередньо підморожений шпик ріжемо кубиками 5-6 мм, обливаємо окропом, промиваємо холодною водою і додаємо в емульсію.

5. Добре вимішуємо, так, щоб весь шпик рівномірно розподілився по всьому фаршу.

6. Отриману масу переміщаємо в ковбасний шприц або в м'ясорубку з насадкою для набивання ковбас і набиваємо в оболонку, потім обв'язуємо шпагатом. Отриманий батон, відправляємо в холодильник на добу на осадку.

7. Перед термообробкою, дістаємо ковбасу з холодильника і даємо відігрітися при кімнатній температурі протягом 2-3 годин.

8. Приступаємо до термообробки. Розігріваємо духовку до температури 90 ° С, включаємо конвекцію і поміщаємо в неї батони на обжарку.

9. Обсмажуємо протягом 30-40 хвилин. Потім знижуємо температуру до 80 ° С, вимикаємо конвекцію, на дно духовки ставимо ємність з кип'яченою водою, в батон вставляємо кулінарний щуп, і таким чином варимо ковбасу до досягнення 69-70 ° С в середині батону, після чого перекладаємо ковбасу в крижану воду на 15-20 хвилин.

10. Готові батони охолоджуємо при температурі 10-12 ° С протягом 6-12 годин.

  • Поділитись:

Виробництво ковбаси в домашніх умовах

Все що потрібно для приготування ковбасних виробів

Наші головні переваги

Будемо раді допомагати нашим клієнтам і консультувати їх з усіх питань

Інтернет - магазин «Ковбасник»
Висока якість

Висока якість сертифікованої продукції для виготовлення смачних ковбасних виробів

Інтернет - магазин «Ковбасник»
Широкий асортимент

Широкий асортимент товарів дозволяє купити все в одному місці за доступною ціною з доставкою

Інтернет - магазин «Ковбасник»
Кращі пропозиції

Кращі пропозиції за вигідною ціною від кращих постачальників ковбасного обладнання

Інтернет - магазин «Ковбасник»
Доставка по Україні

Ми економимо Ваш час, здійснюємо швидку доставку замовлень по всій Україні «Новою поштою»

Зворотній дзвінок
Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Дані будуть використані лише для зв'язку з Вами!
×
Замовити в 1 клік
Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Дані будуть використані лише для зв'язку з Вами!
×
Повідомте про наявність
Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Дані будуть використані лише для зв'язку з Вами!
×
Попереднє замовлення
Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Дані будуть використані лише для зв'язку з Вами!
×
У мене є обліковий запис
Введіть E-mail та пароль для входу!
E-mail:
Пароль:
×
×
Пошук по каталогу товарів
Почніть вводити назву або артикул товару
×