Рецепт Сушені чіпси ( Джерки )

Джерки – шматочки в'яленого м'яса, висушеного у спеціальних умовах.

Джерки можна вживати як самостійний продукт та як закуску.

Друзі, хочемо з вами поділитися рецептом м'ясних чіпсів або джерок.


ОТЖЕ, РЕЦЕПТ ДЖЕРОК:

Склад:


Замість окремих спецій можна використовувати нашу готову суміш спецій джерки 10-12г/1кг або кабаносі 8г/1кг.

Придбати всі необхідні матеріали можна у нашому інтернет-магазині "Ковбасник"

ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ М'ЯСНИХ ЧИПСІВ (ДЖЕРКИ):

  • На початку потрібно видалити весь зайвий жир з м'яса. Для цього рекомендуємо попередньо підморозити м'ясо, але не заморожувати повністю, години 2-3 в морозильній камері, так буде легше видалити весь зайвий жир.
  • Нарізати м'ясо дрібними слайсами приблизно 3-4 мм.
  • Зі спецій тут використовується перець чорний мелений, перець чилі мелений, також бажано додати паприку червону солодку, тоді смак буде цікавішим, часник сушений мелений, а також майоран. Що стосується солі в цьому рецепті, можна використовувати сіль із вмістом нітриту натрію 0,6 відсотків із розрахунку 10 г/кг і також звичайну кухонну 10 г/кг. Дуже добре зіграє на смак майбутніх готових м'ясних чіпсів мед з розрахунку одна ложка на 1 кілограм сировини, так само коньяк, краще брати хороший з розрахунку 50 мл/кг і соєвий соус 50мл/кг.
  • Заздалегідь змішати всі спеції та сіль.
  • Залити отриманою сумішшю м'ясо, добре перемішати,
    накрити кришкою, можна плівкою і прибрати в холодильник на 10-12 годин.

Сушити м'ясні чіпси можна в сушці для овочів і в духовці.

ТЕРМООБРОБКА М'ЯСНИХ ЧИПСІВ (ДЖЕРКИ) У СУШЦІ ДЛЯ ОВОЧІВ

  1. Необхідно викласти джерки рівним шаром на сіточку.
  2. Сушити при 55 ° С протягом 5-6 годин.

(ВАЖЛИВО!) Першу годину або останню задати температуру сушіння 70°С. Це зробить безпечним продукт, оскільки температура готовності м'яса 70°С.

ТЕРМООБРОБКА М'ЯСНИХ ЧИПСІВ (ДЖЕРКИ) У ДУХОВЦІ

  1. Те саме можна зробити і в звичайній духовці, але необхідно так само першу годину сушити при 70°С, далі - 55°С.
  2. При цьому не забудьте відкрити трохи дверцята духовки, це необхідно для циркуляції повітря.
  3. Сушити при 55 ° С протягом 5-6 годин.

Втрата вологи м'яса становить 60%. Готові джерки мають бути твердими, гнучкими, але при цьому легко рватися.

Ми впевнені, у вас все вийде! будьте здорові та щасливі!

Смачного!

Сушені чіпси, джерки

  • Поділитись:

Виробництво ковбаси в домашніх умовах

Все що потрібно для приготування ковбасних виробів

Наші головні переваги

Будемо раді допомагати нашим клієнтам і консультувати їх з усіх питань

Інтернет - магазин «Ковбасник»
Висока якість

Висока якість сертифікованої продукції для виготовлення смачних ковбасних виробів

Інтернет - магазин «Ковбасник»
Широкий асортимент

Широкий асортимент товарів дозволяє купити все в одному місці за доступною ціною з доставкою

Інтернет - магазин «Ковбасник»
Кращі пропозиції

Кращі пропозиції за вигідною ціною від кращих постачальників ковбасного обладнання

Інтернет - магазин «Ковбасник»
Доставка по Україні

Ми економимо Ваш час, здійснюємо швидку доставку замовлень по всій Україні «Новою поштою»

Зворотній дзвінок
Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Дані будуть використані лише для зв'язку з Вами!
×
Замовити в 1 клік
Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Дані будуть використані лише для зв'язку з Вами!
×
Повідомте про наявність
Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Дані будуть використані лише для зв'язку з Вами!
×
Попереднє замовлення
Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Дані будуть використані лише для зв'язку з Вами!
×
У мене є обліковий запис
Введіть E-mail та пароль для входу!
E-mail:
Пароль:
×
×
Пошук по каталогу товарів
Почніть вводити назву або артикул товару
×